Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Fancy fair - 25 juni van 12:00 tot 17:00

Dit jaar geen gewone rommelmarkt zoals u gewend bent, maar een fancy fair: een extra feestelijke jubileumeditie van onze traditionele rommelmarkt.

Kom de gezelligheid proeven onder het genot van een kopje koffie of thee met zelfgebakken taart, en neem een kijkje in onze kramen gevuld met handgemaakte cadeaus, boeken, speelgoed, borrel en meer. Er zit voor ieder wat bij.

De locatie is rondom het muziekgebouw Pro Musica: Fermanplantsoen 1 te Muiden.

En iedereen is natuurlijk van harte welkom!

Wij zien u graag tot 25 juni tussen 12:00 en 17:00!


Wijk- en Maxisconcert

Na twee jaar afwezigheid komen we eindelijk weer naar u, inwoners van Muiden, toe met onze wijkconcerten. En om het een beetje goed te maken, doen we er dit jaar zelfs 3.

De wijkconcerten vinden plaats in de Krijgsman, bij de PC Hooftschool en op de plaat bij de Kloosterstraat. Die laatste is speciaal ook voor onze fans uit de Mariahoeve, waar het nu een bouwput is.

Nu is een wijkconcert wel weersafhankelijk, want spelen met te veel wind of met regen wordt niemand gelukkig van, en onze instrumenten al helemaal niet. Dus de wijkconcerten zijn onder voorbehoud, maar we hopen natuurlijk van harte dat we u bij een van deze concerten mogen aantreffen (neem een eigen stoeltje mee, en wat lekkers om extra te genieten).

De locaties en datum/tijd vindt u in onze agenda: klik hier


Crescendo Muiden ontvangt Koninklijke Erepenning

Vanwege het 125-jarig bestaan van onze vereniging heeft de burgemeester bij de aubade aan Crescendo de Koninklijke Erepenning overhandigt uit naam van Zijne Majesteit de Koning.

Het is een grote eer dat we deze Erepenning in ontvangst hebben mogen nemen. We zien dit ook als een erkenning voor het belang van traditie en cultuur in onze gemeente en waar onze vereniging in de afgelopen 125 jaar in Muiden aan heeft bijgedragen

Na afloop van de aubade heeft de vereniging dit heugelijke feit ook nog even onder het genot van een oranje gebakje gevierd met haar leden en vrijwilligers.Volg ons op Facebook! Klik op het logo:

Onze gewaardeerde sponsors: klik op het logo om bij de website te komen