Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo MuidenDe vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en is in 2022, mede vanwege haar 125 jarig jubileum, onderscheiden met de Koninklijke Erepenning. Momenteel bestaat de vereniging uit een fanfare- en leerlingorkest. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze muzieklessen, klik hier


Rabo ClubSupport - Stemmen kan van 4 tot en met 6 september

Met het wegvallen van de inkomsten voor het ophalen van oud papier is het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen.

We zijn een vereniging die het belangrijk vinden om toegankelijk te zijn voor iedereen die muziek wilt maken en die van onze optredens en concerten wilt genieten.

Net als vorig jaar kunt u ons helpen om eenvoudig een extra bijdrage te kunnen ontvangen van de Rabobank via Rabo ClubSupport

Hier leest u hoe u ons kunt helpen: link naar meer informatie

Wij hopen dat u ons steunt!!

Doe eens iets anders: wat dacht u van het leren bespelen van een instrument

Altijd al een instrument willen bespelen en lessen willen volgen van professionele docent? En betaalbaar zonder ook eerst zelf een instrument te willen aanschaffen of te huren? Stel niet langer uit en vraag een proefles aan!!!!

Dan kan dat bij ons! Jong en oud(er) zijn van harte welkom.

Twijfel je? Neem dan eerst proeflessen om te proberen.

Heeft u interesse in onze lessen? Klik dan op de link voor meer informatie.

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik: hier


BLIKSEMVERLOTING: U kunt via de volgende link de uitslag bekijken: uitslag...


Volg ons op Facebook! Klik op het logo:

Onze gewaardeerde sponsors: klik op het logo om bij de website te komen