Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Vakantie

Na twee jaar afwezigheid konden we eindelijk weer naar u, inwoners van Muiden, toe met onze wijkconcerten. En om het een beetje goed te maken, deden we er dit jaar zelfs 3.

Het was er gezellig en het was een feestje om voor de eerste keer in de Krijgsman te kunnen spelen.

Voor ons is het nu tijd voor een korte vakantie, eind augustus gaan we weer repeteren en beginnen de lessen weer.

Heeft u interesse in onze lessen? Klik dan op de link voor meer informatie.

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik: hier


Crescendo Muiden ontvangt Koninklijke Erepenning

Vanwege het 125-jarig bestaan van onze vereniging heeft de burgemeester bij de aubade aan Crescendo de Koninklijke Erepenning overhandigt uit naam van Zijne Majesteit de Koning.

Het is een grote eer dat we deze Erepenning in ontvangst hebben mogen nemen. We zien dit ook als een erkenning voor het belang van traditie en cultuur in onze gemeente en waar onze vereniging in de afgelopen 125 jaar in Muiden aan heeft bijgedragen

Na afloop van de aubade heeft de vereniging dit heugelijke feit ook nog even onder het genot van een oranje gebakje gevierd met haar leden en vrijwilligers.Volg ons op Facebook! Klik op het logo:

Onze gewaardeerde sponsors: klik op het logo om bij de website te komen