Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo MuidenDe vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en is in 2022, mede vanwege haar 125 jarig jubileum, onderscheiden met de Koninklijke Erepenning. Momenteel bestaat de vereniging uit een fanfare- en leerlingorkest. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Aubade en Dodenherdenking

Ook dit jaar zal het orkest van Crescendo een muzikale bijdrage leveren aan de aubade op Koningsdag bij de Grote Zeesluis en tijdens Dodenherdenking op de begraafplaats in het Muiderbos.

Voor een volledig overzicht van al onze activiteiten, klik hier: agenda

Ook altijd al gedroomd over zelf muziek maken? ....

Altijd al een instrument willen bespelen en lessen willen volgen van een professionele docent? Betaalbaar, en zonder zelf een instrument te moeten aanschaffen of te huren?

Dan kan dat bij ons! Jong en oud(er) zijn van harte welkom!

Twijfel je? Neem dan eerst proeflessen om te proberen.

Heeft u interesse in onze lessen? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Of bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik: hier


Volg ons op Facebook! Klik op het logo: