Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo MuidenDe vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en is in 2022, mede vanwege haar 125 jarig jubileum, onderscheiden met de Koninklijke Erepenning. Momenteel bestaat de vereniging uit een fanfare- en leerlingorkest. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bliksemverloting , 22 juni t/m 6 juli

In de periode van 22 juni tot en met 6 juli gaan de leden van Muziekvereniging Crescendo weer op pad om bij de woningen in Muiden aan te bellen en iedereen te vragen om loten van de Bliksemverloting te kopen.

De opbrengst van deze verloting komt ten goede aan de vereniging.

Voor meer informatie over de Bliksemverloting en de prijzen, klik hier: hier...

Wijkconcerten

Ook dit jaar zal het orkest van Crescendo het seizoen muzikaal afsluiten met gezellige wijkconcerten. De locaties en tijden vindt u terug in de agenda.

Onze tip: neem een stoeltje mee en wat lekkers. (De wijkconcerten vinden alleen plaats bij goed weer)

Voor een overzicht van de wijkconcerten, klik hier: hier...

Ook altijd al gedroomd over zelf muziek maken? ....

Altijd al een instrument willen bespelen en lessen willen volgen van een professionele docent? Betaalbaar, en zonder zelf een instrument te moeten aanschaffen of te huren?

Dan kan dat bij ons! Jong en oud(er) zijn van harte welkom!

Twijfel je? Neem dan eerst proeflessen om te proberen.

Heeft u interesse in onze lessen? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Of bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik: hier


Volg ons op Facebook! Klik op het logo: