"In de schijnwerper" is de actualiteitenrubriek van Crescendo muiden. Hier vindt u berichten over recente gebeurtenissen rondom de vereniging of leden van de vereniging. Uiteraard zullen de berichten enige tijd online blijven staan, zodat u ook de inmiddels wat minder actuele berichten nog terug kunt lezen.

Voor de links naar "In de Schijnwerpers" van voorgaande jaren klik hier.Kerstconcert, 20 december 2019

Muziekvereniging Crescendo Muiden gaf traditiegetrouw haar kerstconcert in de Grote Kerk van Muiden.

Het fanfare orkest speelde onder leiding van dirigent Karel Jongerling kerstmuziek in allerlei muziekstijlen en natuurlijk ontbraken ook kerstliederen om mee te zingen niet.

Ook de leden van Toettie, ons opleidingsorkest, speelden een paar nummers met de fanfare mee.

Deze keer was operazangeres Harriët Meijers uitgenodigd om mee te werken.

Harriët is een bekende van Crescendo, zij heeft twee jaar geleden met het orkest opgetreden tijdens het Benefietconcert. Samen met haar werden Stille Nacht, Ave Maria en Cantique de Noël uitgevoerd.

Ook speelde er een saxofoonensemble uit eigen gelederen mee en was er een duet door Xiao You Berger en Aïsha van de Beld op bugel en trompet. Daarnaast speelde Aïsha ook nog als solist het nummer Camille samen met het orkest.

Volgens de traditie werd de avond afgesloten met warme glühwein, chocolademelk en kerstkransjes dat i.s.m. de activiteitencommissie van de Grote Kerk werd geserveerd.

Via deze link kunt u van de foto’s meegenieten; klik: hierDonateursconcert/Najaarsconcert, 26 oktober 2019

Sommige tradities houdt Muziekvereniging Crescendo-Muiden graag in ere en één daarvan is het geven van een concert voor haar donateurs.

Onder leiding van dirigent Karel Jongerling was er in de voorbereidingen hard gewerkt om het programma in te studeren en tot een succes te maken. Er stonden veel leuke nummers op het programma, wat zorgde voor een zeer afwisselend programma. Van echte fanfare muziek tot POP nummers, zoals o.a.; “The Power of the Megatsunami”, “The Muppets”, “Theme from JAG”, “Fly me to the Moon”, “Hollandse Hits”, enz.

Dit jaar had Crescendo een koor uitgenodigd om medewerking te verlenen: Firma Vocaal uit Weesp, o.l.v. dirigente Rolinde Zieverink.

Zij verzorgde ook een afwisselend programma, maar er werden ook samen met Crescendo twee nummers uitgevoerd, n.l.; “It’s Raining Man” en “Feeling Good”.

Kortom het was een leuke muzikale avond!

Via deze link kunt u van de foto’s meegenieten; klik: hier

* En mocht u nog geen donateur zijn, maar het wel willen worden en in het vervolg ook persoonlijk voor dit concert worden uitgenodigd (of als bestaande donateur uw jaarlijkse bijdrage willen verhogen), neemt u dan alstublieft contact op met de penningmeester van Crescendo. Dit kan eenvoudig per e-mail via: penningmeester@crescendo-muiden.nl.
De vereniging is U hiervoor op voorhand zeer dankbaar. Wij hopen aan u, als donateur, nog veel jaren een donateursconcert te kunnen presenteren!Uitslag trekking Bliksemverloting - 13 april 2019

In de week van 6 tot en met 13 april jl. gingen de leden van Muziekvereniging Crescendo Muiden weer de straat op om huis aan huis in Muiden loten te koop aan te bieden.

Tegen de lage prijs van € 0,50 per stuk kon iedereen in het bezit komen van één of meerdere loten en meedingen naar de prijzen van deze traditionele Bliksemverloting.

Het verenigingsbestuur is blij met de grote inzet van haar leden om de loterij tot een succes te maken. En de gehele vereniging is dankbaar voor het feit dat zóveel mensen in Muiden haar een warm hart toedragen en loten hebben gekocht.

Hieronder volgt een overzicht van de winnende lotnummers en bijbehorende prijzen.*

PRIJS NR. LOT NR.
PRIJS
1
1607
Champagneset: fles + glazen
2
2380
Automobielbedrijf Henk Griffioen: tegoedbon voor 1 taart
3
2850
Waardebon HEMA à € 25,=
4
0189
Jamie Oliver Big Boy (houtskool) BBQ
5
5251
Waardebon BOL.com à € 15,=
6
1032
Cadeaubon De Bloementafel van Muiden à € 15,-
7
0772
Atelier Helsloot: groene wikkel-armband met studs
8
1416
Uit de 'oude doos': Het Muider Familiespel
9
2282
Dove Men+Care scheercrême
10
2094
Milieupakket: Brabantia Sort & Go prullenbak + div.zakken
11
2059
Set à 2 stuks Rosti Mepal Thermomokken
12
3895
Stoffen laptop-beschermhoes
13
2446
Atelier Helsloot: Djemmie ketting (lang, in 'gouden' zakje)
14
1470
Cadeaubon De Bloementafel van Muiden à € 15,-
15
1860
HOOFDPRIJS: ELEKTRISCHE BARBECUE (Intratuin ø 46 cm)
16
3769
Kinderrugzak (blauw)
17
0219
Waardebon HEMA à € 10,=
18
2120
Atelier Helsloot: armband (kleur: lime)
19
4907
Automobielbedrijf Henk Griffioen: tegoedbon voor 1 taart

Prijzen kunnen - na telefonisch contact - worden afgehaald bij:

De heer de heer M.C. van Ast, De Lange Gangh 34, Muiden
Telefoonnummer: 0294 - 265 776

Met onze hartelijke dank aan alle kopers van loten !!

* onder voorbehoud van typefouten


Bliksemverloting en Rommelmarkt, 6 tm 13 april 2019

In de week van 6 t/m 13 april gingen de leden van Muziekvereniging Crescendo Muiden weer de straat op om huis aan huis in Muiden loten te koop aan te bieden.

Tegen de lage prijs van € 0,50 per stuk werden de loten verkocht om zo mee te dingen naar de vele mooie prijzen.

De trekking van de prijzen was zaterdag 13 april aan het slot van de “Boeken- en Rommelmarkt” die wederom gehouden werd in ons verenigingsgebouw “Pro Musica” aan het Fermanplantsoen in Muiden.

De combinatie van Bliksemverloting en Boeken- en Rommelmarkt was weer een groot succes en wordt zeker volgend jaar herhaald.

Foto's van de Boeken- en Rommelmarkt kunt u hier terugzien; klik: hierBenefietconcert Crescendo Muiden - with Friends, 30 maart 2019

Op zaterdagavond 30 maart gaf het orkest van Crescendo Muiden haar jaarlijkse Benefietconcert.
Het goede doel voor dit jaar was: CliniClowns.

Na het succes van vorig jaar werd er ook dit jaar opgetreden met verschillende artiesten die zich de afgelopen maanden konden opgeven.
Een aantal artiesten trad op onder begeleiding van het orkest van Crescendo en het orkest speelde zelf ook een aantal muziekstukken.

Dit leverde een zeer gevarieerd programma op met een saxofoonkwartet, met zangeressen, waaronder een opera zangeres, een clown en het kinderkoor van de Jozefschool.

Er was ook een speciale artiest: burgemeester Ter Heegde. De burgemeester speelde op zijn accordeon en kreeg de volledige zaal in beweging met zijn muziek.

Naast een succesvolle avond met veel publiek en veel positieve reacties na afloop, was ook de opbrengst een groot succes, namelijk €1180,40. Een record.
De trotse voorzitter Martin van de Beld kijkt met veel plezier terug op deze succesvolle avond dat ook deze keer samen werd georganiseerd met de activiteitencommissie van de Grote Kerk.

Deze succesformule gaat zeker volgend jaar herhaald worden, de eerste artiesten hebben zich al aangemeld om mee te mogen doen.

Via deze link kunt u van de foto’s meegenieten; klik: hier 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Schijnwerpers voorgaande jaren

archief: in de schijnwerper 2018
archief: in de schijnwerper 2017
archief: in de schijnwerper 2016
archief: in de schijnwerper 2015
archief: in de schijnwerper 2014
archief: in de schijnwerper 2013
archief: in de schijnwerper 2012
archief: in de schijnwerper 2011
archief: in de schijnwerper 2010
archief: in de schijnwerper 2009
archief: in de schijnwerper 2008
archief: in de schijnwerper 2007
archief: in de schijnwerper 2006
archief: in de schijnwerper 2005
archief: in de schijnwerper 2004