Muzikale Leiding
 

 

Dirigent fanfare en instructeur koperblazers ~ Peter GoosensenPeter Goosensen (1967) studeerde aan de conservatoria van Alkmaar en Amsterdam met
als hoofdvakken HaFa directie, trombone (docerend en uitvoerend musicus) en euphonium.

Na zijn conservatoriumstudie volgde hij privé directielessen bij Danny Oosterman uit
Aarlanderveen.

Sinds 1990 is hij actief als dirigent van diverse muziekverenigingen waarbij
hij samenwerkte met koren, ensembles, pianist Cor Bakker en musicalster Linda
Wagenmakers. Tevens werden onder zijn muzikale leiding tijdens festivals en concoursen
mooie resultaten behaald.

 

 


Als docent was Peter werkzaam bij Muziekschool Oostelijk
West-Friesland. Ook componeerde hij een aantal werken voor blaasorkesten die zijn
uitgegeven bij Molenaar Edition.

Naast musicus is Peter als klassiek homeopaat en coach actief in de natuurlijke gezondheidszorg.Slagwerkleraar ~ Karel van Kampen

Even voorstellen…. Mijn naam is Karel van Kampen. Sinds 1989 maak ik muziek in verenigingsverband. Van 1997 tot 2001 volgde ik de opleiding Theatermaken aan de Acteerstudio in Den Haag. Daarnaast had ik bij diverse muzikanten privé-lessen in de meest uiteenlopende muzikale disciplines. Na deze opleiding en lessen was ik werkzaam als theaterdocent/regisseur bij onder meer; Kunstencentrum de Hint in Aalsmeer en Buurthuis ’t Hoekie in De Bilt. Daarnaast was ik ook werkzaam als slagwerkdocent/instructeur bij Muziekvendel Nardinc uit Naarden.

In 2004 werd mijn eenmanszaak “Karel van Kampen Podiumkunsten” opgericht. Sindsdien gaf ik les bij verschillende muziekverenigingen en verzorgde de instructie en lessen bij onder andere; KnA uit Uithoorn, Concordia uit Eefde en Jubal uit Weesp. Thans ben ik werkzaam als instructeur/docent/muzikaal-coach bij Muziekvendel Nardinc uit Naarden, Koninklijke Harmonie de Adelaar uit Weesp, Showband Oranje uit Amersfoort, Amusementsorkest Muziekenzo uit Almere en Jeugdorkest JONG uit Naarden.

Een ander onderdeel van mijn eenmanszaak is de website www.kvkmuziek.nl waar online composities en arrangementen kunnen worden besteld. Ik arrangeerde en componeerde muziek voor onder meer; Het Parnassus Ensemble, Feestkapel de Blaasbalgen en Slagwerkgroep Hypercussion. Thans ben ik huisarrangeur/-componist van onder andere; De Striepersgatse Hofkapel, Showband Oranje, en Blaaskapel De Wallenkraaiers. Kenmerkend voor de composities en arrangementen is de combinatie van een breed klinkend stuk muziek en een hoog amusementsgehalte.