Pro Musica
 

 

Informatie en aanvragen mbt verhuur kunt u mailen naar:
verhuur@crescendo-muiden.nl.
 

(Klik hier voor een foto impressie van Pro Musica)

De muziekvereniging Crescendo Muiden beschikt over een eigen verenigingsgebouw. In het verleden repeteerde de fanfare in gehuurde schoollokalen. Met name na het oprichten van de drumband ontstond de behoefte aan een eigen gebouw. Op de plaats waar vroeger de muziektent stond kon met medewerking van de eigen leden en de plaatselijk middenstand een gebouw worden gerealiseerd. Ook de bevolking van Muiden heeft door het steunen van de georganiseerde acties een belangrijke financiŽle bijdrage geleverd (en dat doen zij nog steeds.)

Het gebouw staat op een unieke locatie in Muiden, namelijk op het Fermanplantsoen aan het einde van de Weesperstraat. Het plantsoen is op initiatief van de vereniging genoemd naar haar voormalige beschermheer de heer B. Ferman.

Het gebouw kan men huren voor feestjes en partijen. Voor nadere informatie over het gebouw kunt u mailen naar verhuur@crescendo-muiden.nl.


Voor de verhuurprijzen en meer informatie over het verhuur van Pro Musica verwijzen wij u graag door naar de informatiepagina van onze website: Informatie...