Commissies
p.r.- en activiteiten commissie (op roulatie basis)

De activiteiten worden door leden van de vereniging bij roulatie opgepakt om van een concert of evenement iets moois te maken. Ook niet leden (bijv. ouders van leerlingen) kunnen deel uitmaken van de commissie.
De belangrijkste PR taak is het geven van voorlichting over en het naar buiten toe presenteren van de vereniging.
Ook het "aankleden" van de concerten in samenwerking met de muziekcommissie is een taak.

muziekcommissie

De commissie bestaat uit leden van de vereniging en de dirigent. De belangrijkste taak van de commissie is het samenstellen van het te spelen repertoire.
Daarnaast selecteert de commissie de stukken die voor de verschillende concerten en uitvoeringen gespeeld gaan worden.
Ook de leden van de vereniging kunnen namen van stukken aandragen.

De commissie bestaat uit: Robert-Jan van der Heijden, Koos Schipper, Puck Holzhaus, Kees Hasenaar, Andrea Rietbergen en natuurlijk de dirgent Peter Goosensen
kascommissie

De kascommissie bestaat uit twee leden van de vereniging.
De taak van de commissie is om de boeken van de penningmeester te controleren. Tijdens de algemene ledenvergadering doen zij verslag van hun bevindingen.
De leden worden benoemd tijdens de algemene ledenvergadering en kunnen maximaal 2 jaar deel uitmaken van de commissie. Om het jaar treedt een lid af.

instrumentenbeheer


De instrumenten blijven eigendom van de vereniging.
Zoals u wellicht weet zijn goede instrumenten (en die hebben wij) vrij prijzig. Om lang te kunnen genieten van je instrument is goed onderhoud noodzakelijk.
Een lid van de vereniging is aangewezen als beheerder instrumentarium.

Deze persoon ziet er niet alleen op toe dat de instrumenten goed onderhouden worden maar is ook de vraagbaak voor als er problemen met een instrument zijn.

De instrumentenbeheerder zijn Koos Schipper en Andrea Rietbergen.

beheer gebouw

Ons verenigingsgebouw Pro Musica wordt niet alleen gebruikt voor verenigingsactiviteiten. Men kan het gebouw ook huren voor feestjes en partijen.
Het gebouw wordt schoon gemaakt door een schoonmaker. Wij gaan er echter vanuit dat de leden zeer zorgvuldig met hun gebouw omgaan.
Zie voor informatie en contact, de informatiepagina van onze site.

Onze gebouwbeheerder is Rinus van Ast.
bibliothecaris

De bibliothecaris draagt zorg voor het aanschaffen van muziek, het uitreiken van de te spelen muziek en het bijhouden van het muziekarchief.
Tevens heeft de bibliothecaris kopieer- bevoegdheid.

De bibliothecaris is Marcel Stalenhoef.