Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Opbrengst Benefietconcert t.b.v. Stichting Alzheimer

Op 16 maart gaf Crescendo haar Benefietconcert. In samenwerking met de activiteitencommissie van de Grote Kerk was voor 2018 als bestemming gekozen: Stichting Alzheimer.

Onze fanfare en een keur aan artiesten zorgden gezamenlijk voor de invulling van het concertprogramma. De primeur van deze unieke samenwerking stond garant voor een zéér gevarieerd programma!

De opbrengst van deze feestelijke en afwisselende avond was maar liefst: €745,00. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd, enorm bedankt!!

De foto's kunt u binnenkort bekijken via onze site.


Kick-off schoolproject: Het Fantastisch Muziekproject

Op maandagmiddag 19 februari startte het scholenproject met een introductie-les in ons gebouw: 38 jongens en meisjes van de groepen 5 van de Jozefschool en de PC Hooftschool kregen uitleg over samen muziek maken, een aantal blaasinstrumenten en hoe je die qua mondstuk moet bespelen om er geluid uit te krijgen.

Er werd enthousiast gereageerd, volop geprobeerd en veel gelachen! Tot slot waren er voor alle leerlingen “boomwhackers” (gestemde slagwerk-pijpen), waarmee – na wat uitleg en oefenen – met elkaar een heus lied werd gespeeld!

Lees verder...

Voor een foto impressie, klik hier