Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Alvast voor seizoen 2018-2019: Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Filmconcert - Be our guest, zaterdag 3 november

Crescendo Muiden bedankt ieder jaar haar donateurs met een donateursconcert. Hiermee bedanken we onze donateurs voor het steunen van onze vereniging. Dit concert is, zoals altijd, ook toegankelijk voor niet-donateurs.

Dit jaar is het donateursconcert een themaconcert en staat het helemaal in het teken van filmmuziek door de jaren heen waarbij we ook de beelden van de film vertonen op een groot scherm.

Dankzij de donateurs is de toegang voor donateurs als voor niet donateurs geheel gratis.

Uitslag Bliksemverloting, 16 juni 2018

De Bliksemverloting was voor onze vereniging weer een groot succes. Wij willen alle kopers van loten hartelijk danken, want u steunt hiermee onze vereniging.