Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...Schoolproject: Het Fantastisch Muziekproject

Op maandagmiddag 19 februari startte het scholenproject: 38 jongens en meisjes van de groepen 5 van de Jozefschool en de PC Hooftschool kregen uitleg over samen muziek maken, een aantal blaasinstrumenten en hoe je die moet bespelen.

Lees meer over de kick-off en de orkest-les in De Schijnwerper (zie menu).

Op 17 april vond het eindconcert plaats in de Katholieke kerk in Muiden. N.a.v. dit project komt Crescendo met een uniek aanbod. Klik hieronder op de link om het aanbod te bekijken.

Bekijk onze speciale aanbieding voor vervolglessen...

Voor een foto impressie van de kick-off, orkestles en het eindconcert, klik hier

 

Muzikale omlijsting Koningsdag en dodenherdenking

Twee geheel verschillende gebeurtenissen: een moment van vieren en een moment van herdenken, maar op beide vrijdagen is Crescendo daarbij uiteraard bij aanwezig.