Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Filmconcert - Be our guest, zaterdag 3 november

Crescendo Muiden bedankt ieder jaar haar donateurs met een donateursconcert. Dit jaar was het donateursconcert een themaconcert en stond het helemaal in het teken van filmmuziek door de jaren heen. Hierbj werden ook de beelden van de film vertoond op een groot scherm.

Het concert was een groot succes, de kerk was tot op de laatste plaats bezet. De reacties na afloop waren meer dan positief.

Bent u op de foto geweest met Jack Sparrow? Klik hieronder op de link voor de foto's.

Voor de Jack Sparrow foto's klik hier

Voor een foto impressie van de voorbereidingen en het concert klik hier

Heeft u foto's of filmpjes van het concert die wij mogen gebruiken dan ontvangen we die graag. Deze kunt u sturen naar: webmaster@crescendo-muiden.nl

 

Kerstconcert, 21 december 2018

Op vrijdagavond 21 december verzorgt Crescendo in de Grote Kerk het Kerstconcert.

Vorig jaar was dit in de samenewrking met het kinderkoor van de Jozefschool. Dat was zo'n succes dat we ze ook voor dit jaar hebben uitgenodigd.

Wilt u in kerstsfeer komen? Dan is dit concert de perfecte gelegenheid daarvoor.