Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...Crescendo 125 jaar !!!

Na een roerig jaar met lockdowns en geannuleerde optredens is ons jubileumseizoen begonnen. Want een 125-jarig bestaan moet gevierd worden!

Door onze jubileumcommissie is een prachtige jublileumkrant in elkaar gezet die door Muiden wordt verspreidt. Hierin vindt u ook alle infomratie over onze vereniging en onze activiteiten.

Klik hier om de krant digitaal te lezen: digitale jubileumkrant

De agenda met alle festiviteiten en de laatste updates vindt u hier: agenda...

Laatste update: Door de huidige ontwikkelingen rond Corona hebben we helaas moeten besluiten om het Kerstconcert met Maarten Peters niet door te laten gaan.


Crescendo bedankt alle stemmers

Crescendo bedankt alle stemmers die ons hebben gesteund bij de Rabo Clubsupport actie.

We hebben een zeer mooi bedrag mogen ontvangen dat in ons jubileumjaar zeker goed terecht gaat komen en waardoor we onze activiteiten in ons jubileumjaar voor leden, oud-leden en voor al onze fans kunnen doorzetten.

Crescendo bedankt natuurlijk ook Rabo Amstel en Vecht voor deze belangrijke financiele impuls die we mogen ontvangen!

Muziek maken is een Hobby voor het Leven!
Bekijk onze Speciale jubileumaanbieding

Muziek maken is ook een ideale hobby in Corona tijd, om te beginnen of om weer op te pakken: voor kinderen én zeker ook voor volwassenen!

Muziek maken biedt afleiding, is ontspannend, leuk om te doen en er zijn legio onderzoeken die aantonen dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. En samen muziek maken is 100 keer leuker dan alleen.

Wij bieden lessen tegen veel gunstigere tarieven dan commerciële partijen, én wij regelen een instrument en natuurlijk een geschoolde leerkracht.

Natuurlijk bieden we de mogelijkheid om eerst proeflessen te nemen, zo zit je nergens aan vast en kun je zien welk instrument het beste bij je past.


Volg ons op Facebook! Klik op het logo:

Van der Glas: Blaasinstrument en slagwerk:
http://www.vanderglas.nl

 

Ten Have: Partner in klimaattechniek:
www.tenhaveklimaat.nl