Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Artiesten gezocht !!!

Vanwege het succes in 2018 zijn we nu voor het Benefietconcert op 30 maart 2019 op zoek naar artiesten die graag met Crescendo willen optreden. Waar denken we aan:

    - Zangers/zangeressen die een nummer willen zingen onder begeleiding van ons orkest
    - Muzikanten die een instrument bespelen en graag eens met een orkest mee willen spelen
    - Dichters en poeten die hun gedichten willen voordragen terwijl een orkest live op de achtergrond bijpassende muziek speelt
    - Jongleurs die met de muziek van een orkest willen opkomen waarna ze hun act doen
    - Maar ook artiesten die zonder het orkest willen optreden zijn welkom

Eigenlijk is alles mogelijk !!! Wij willen hiermee een podium bieden aan de artiesten van Muiden e.o. Meld je aan via info@crescendo-muiden.nl

Benefiet with Friends, 30 maart 2019

De voorbereidingen voor het Benefietconcert zijn in volle gang.

Dit jaar zal de gehele opbrengst ten goede komen aan de Cliniclowns.

Het Benefietconcert is een gezamenlijk evenement dat samen met de activiteitencommissie van de Grote Kerk wordt georganiseerd. Alle opbrengesten van deze avond gaan naar het goede doel.