Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Benefiet with Friends, 30 maart 2019

De voorbereidingen voor het Benefietconcert zijn in volle gang.

Dit jaar zal de gehele opbrengst ten goede komen aan de Cliniclowns.

Het Benefietconcert is een gezamenlijk evenement dat samen met de activiteitencommissie van de Grote Kerk wordt georganiseerd. Alle opbrengesten van deze avond gaan naar het goede doel.

Bliksemverloting en Boeken- en Rommelmarkt

In de week van 6 t/m 13 april gaan de leden van Muziekvereniging Crescendo Muiden weer de straat op om huis aan huis in Muiden loten te koop aan te bieden.

Tegen de lage prijs van € 0,50 per stuk worden de loten verkocht om zo mee te dingen naar de vele mooie prijzen.

De trekking van de prijzen is zaterdag 13 april a.s. aan het slot van de “Boeken- en Rommelmarkt” die wederom gehouden wordt in ons verenigingsgebouw “Pro Musica” aan het Fermanplantsoen in Muiden.

Zet de datum vast in uw agenda om dit niet mis te lopen!