Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Crescendo wint de Muider Roemerprijs , 18 januari 2020

Bij de nieuwjaarsreceptie van de Stadsraad in de Kazerne in Muiden op 18 januari, heeft Crescendo de Muider Roemer prijs in ontvangst mogen nemen uit handen van burgemeester Ter Heegde.

De Muider Roemer is een vrijwilligersprijs van de Gemeente Gooise Meren voor de kern Muiden en wordt uitgereikt aan personen, groepen van personen of organisaties (verenigingen, stichtingen, etc.), die zich gedurende langere tijd op vrijwillige basis bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Muidense gemeenschap. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid, aan (de bevordering van) ontmoeting en gesprek, sport en recreatie, kunst en cultuur en/of milieu en natuur.

We zijn hier uiteraard enrom trots op!

Lees meer...

Benefietconcert, 28 maart 2020

Sommige tradities houdt Muziekvereniging Crescendo Muiden graag in ere en één daarvan is het Benefietconcert. Het concert wordt samen georganiseerd met de activiteitencommissie van de Grote Kerk.

De gehele opbrengst gaat naar Stichting Make A Wish (voorheen: Stichting Doe een Wens).

Net als vorig jaar wordt ook dit concert uitgevoerd met een ieder die samen met ons wil optreden. Diverse muzikanten hebben zich hiervoor opgegeven en de voorbereidingen zijn in volle gang.

 


Volg ons op Facebook! Klik op het logo: