Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Alvast voor seizoen 2018-2019: Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Vakantie

Ook dit jaar eindigden we ons seizoen met wijkconcerten en een lunchconcertje bij de Maxis. Het weer was prachtig en het publiek waardeerde het zeer.

Zelf hadden we daarna nog een gezellige verenigingsbarbecue waar leden, familie, aanhang en vrijwilligers een feestelijke aflsuiting hadden van weer een geslaagd seizoen.

U kunt uiteraard al in de agenda kijken naar onze activiteiten in het nieuwe seizoen en willen u graag attenderen op het Filmconcert op 3 november. Dit wordt heel bijzonder!

 

Uitslag Bliksemverloting, 16 juni 2018

De Bliksemverloting was voor onze vereniging weer een groot succes. Wij willen alle kopers van loten hartelijk danken, want u steunt hiermee onze vereniging.