Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...Crescendo - Rabo Clubsupport - Help ons alsjeblieft!

Net als vorig jaar hebben we een inschrijving gedaan bij Rabo Clubsupport om een bijdrage uit het Rabofonds te mogen ontvangen. En ook dit jaar hebben we uw hulp nodig.

Het doel: We zitten in ons jubileumjaar met veel leuke activiteiten voor onze leden, de inwoners van Muiden (e.o) en voor oud-leden (reünie op 22-01-2022).

Corona heeft een gat geslagen in de financiële situatie van de vereniging en de ontwikkelingen met betrekking tot het ophalen van oud papier maken het er niet beter op.

Vanwege de financiële onzekerheid én om ons 125 jaar feestelijk te vieren, kunnen we alle hulp goed gebruiken. Dus geef ons alstublieft uw stem.

Het bedrag dat met de actie wordt uitgekeerd wordt namelijk bepaald door het aantal stemmen wat uitgebracht wordt per vereniging.

Ons Jubileumjaar is begonnen!!!

Na een roerig jaar met lockdowns en geannuleerde optredens is op vrijdag 20 augustus de feestelijke aftrap geweest van ons jubileumseizoen.

Want een 125-jarig bestaan moet gevierd worden!

Samen met u willen we dit vieren met: activiteiten, concerten, optredens, een reünie, een fancy fair en een expositie. Ook hebben we een speciaal Crescendo Jubileumbiertje laten brouwen, de Hopmaat, die uiteraard op de fancy fair wordt verkocht.

De agenda voor alle festiviteiten vindt u hier: agenda...

Voor een foto impressie van de kickoff (met groepsfoto's), klik hier

Wilt u meer lezen over de gezellige opening, klik hier...


Muzieklessen: Bekijk onze Speciale jubileumaanbieding

Altijd al een instrument willen leren spelen? Waarom wachten?
Muziek maken is een Hobby voor het Leven!

Muziek maken is ook een ideale hobby in Corona tijd, om te beginnen of om weer op te pakken: voor kinderen én zeker ook voor volwassenen!

Muziek maken biedt afleiding, is ontspannend, leuk om te doen en er zijn legio onderzoeken die aantonen dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. En samen muziek maken is 100 keer leuker dan alleen.

Wij bieden lessen tegen veel gunstigere tarieven dan commerciële partijen, én wij regelen een instrument en natuurlijk een geschoolde leerkracht.

Natuurlijk bieden we de mogelijkheid om eerst proeflessen te nemen, zo zit je nergens aan vast en kun je zien welk insturment het beste bij je past.


Volg ons op Facebook! Klik op het logo:

Van der Glas: Blaasinstrument en slagwerk:
http://www.vanderglas.nl

 

Ten Have: Partner in klimaattechniek:
www.tenhaveklimaat.nl