Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


In memoriam: Diana Jongerling, 1 december 2018

Op 1 december is van ons heen gegaan Diana Jongerling. Ze heeft de strijd tegen kanker helaas verloren.

Diana speelde al een aantal jaren hoorn in ons orkest en was ook de vrouw van onze dirigent Karel.

Door dit overlijden hebben we besloten om het Kerstconcert niet door te laten gaan. Zo hebben onze dirigent en de leden van het orkest meer tijd om alles te verwerken. Het concert was te vroeg op deze droevige gebeurtenis

 

Kerstconcert GEANNULEERD, 21 december

Vanwege het overlijden van onze hoornist, Diana Jongerling, hebben we besloten het Kerstconcert niet door te laten gaan. Diana was ook de vrouw van onze dirgent Karel.

Het was niet makkelijk om deze keuze te maken, maar we denken dat dit de juiste beslissing is.

Zo hebben onze dirigent en de leden van het orkest meer tijd om alles te verwerken. Het concert stond te snel op het programma na deze droevige gebeurtenis