Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...Repetities weer begonnen - juli/augustus 2020

Het nieuwe protocol van het RIVM dat i.s.m. KNMO is opgesteld heeft er voor gezorgd dat we met de nodige aanpassingen weer hebben kunnen repeteren. Op vrijdagen 3 en 10 juli kon er gelukkig na al die maanden volgens de richtlijnen weer worden gerepeteerd. Nu is het zomerreces begonnen.

De eerste repetities na de vakantie starten op 14 augustus. Na de eerste 2 repetities in augustus beginnen de proefdirecties voor de nieuwe dirigent. Een spannende tijd waar we allemaal naar uitkijken.

Voor een foto impressie van de Coronaproof ingerichte zaal en repetitie, klik hier


Concerten en evenementen, 2020

Vanwege corona is wel besloten dat het Najaarsconcert, maar ook de Bliksemverloting en de Rommelmarkt dit jaar definitief niet doorgaan

Voor meer informatie, klik hier...


Volg ons op Facebook! Klik op het logo: