Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Alvast voor seizoen 2018-2019: Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Seizoen 2018 - 2019 is begonnen

Seizoen 2017 - 2018 was zeer geslaagd met als afsluiter een fantastische concertje bij de Maxis en een gezellige verenigingsbarbecue. En ook nu gaan we zeker weer een mooi muzikaal seizoen maken.

U kunt uiteraard al in de agenda kijken naar onze activiteiten in dit nieuwe seizoen en we willen u graag attenderen op het Filmconcert op 3 november. Dit wordt heel bijzonder!

 

Uitslag Bliksemverloting, 16 juni 2018

De Bliksemverloting was voor onze vereniging weer een groot succes. Wij willen alle kopers van loten hartelijk danken, want u steunt hiermee onze vereniging.