Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...

Bekijk de flyer met informatie over onze flexibele lessen, klik hier


Benefietconcert t.b.v. Stichting Alzheimer

Op 16 maart geeft Crescendo haar Benefietconcert waarbij alle opbrensten ten goede komen aan het goede doel. In samenwerking met de activiteitencommissie van de Grote Kerk is voor 2018 als bestemming gekozen: Stichting Alzheimer.

Voor dit concert hebben we gevraagd aan onze lokale artiesten om met ons op te treden en die kans is gegrepen. Het wordt een gevarieerd concert met veel leuke en gevarieerde optredens. Wij kijken er naar uit en hopen op een mooie opbrengst voor Stichting Alzheimer.


Kerst in Muiden met Crescendo: Dickensfestival & Kerstconcert

Dit jaar was Crescendo te horen en te zien bij het Dickensfestival op 16 december. Het was een zeer geslaagd optreden en met veel positieve reacties, we kijken uit naar volgend jaar.

Daarnaast gaven we natuurlijk ook een kerstconcert. Dit keer was het kerstconcert in samenwerking met het kinderkoor van de Jozefschool in Weesp onder leiding van Arianne Bavinck. In een volle kerk werd iedereen met de kinderstemmen en de klanken van het orkest in de juiste stemming gebracht.

Voor een foto impressie van Crescendo bij Dickens, klik hier
Voor een foto impressie van het Kerstconcert, klik hier