Welkom op de officiële website van
Muziekvereniging Crescendo Muiden

...

De vereniging is opgericht op 25 juli 1896 en bestaat uit een fanfare. Nieuwe leden zijn altijd welkom en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om muzieklessen te volgen. Onze leerlingen worden opgeleid door gediplomeerde leerkrachten. Beschermheer van de vereniging is voormalig burgemeester van de gemeente Muiden, de heer G.J. Kuiper.

Veel informatie over onze vereniging is verwerkt op deze website. Wij wensen u plezier bij het lezen, bekijken en beluisteren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op (bijvoorbeeld via de link in het keuzemenu hiernaast).

..... ...Alle activiteiten geannuleerd ivm het Corona virus, maart - juni 2020

Naar aanleiding van de het advies van de overheid om alle evenementen af te gelasten heeft het bestuur eerder besloten om het Benefietconcert, de Bliksemverloting én de Rommelmarkt niet door te laten gaan.

De Bliksemverloting wordt verplaatst naar de week van 29 augustus tot 5 september. De Rommelmarkt staat nu gepland voor 5 september. (Dit is nog onder voorbehoud)

Dit zijn drastische maatregelen en voor ons geen makkelijke beslissingen om te nemen, maar we zijn van mening dat dit op dit moment wel de juiste beslissingen zijn.
Gezien de mogelijke gezondheidsrisico’s en kans op verdere verspreiding van het Corona virus onder de leden en bij onze bezoekers onderschrijven we in deze het advies van de regering.

Zodra we meer weten kunt u het uiteraard op deze site teruglezen.

 


Volg ons op Facebook! Klik op het logo: