"In de schijnwerper" is de actualiteitenrubriek van Crescendo muiden. Hier vindt u berichten over recente gebeurtenissen rondom de vereniging of leden van de vereniging. Uiteraard zullen de berichten enige tijd online blijven staan, zodat u ook de inmiddels wat minder actuele berichten nog terug kunt lezen.

Voor de links naar "In de Schijnwerpers" van voorgaande jaren klik hier.Bliksemverloting, 28 maart t/m 4 april 2020

In de week van 28 maart tot en met 4 april gaan de leden van Muziekvereniging Crescendo weer op pad om huis aan huis in Muiden aan te bellen en iedereen te vragen om loten van de Bliksemverloting te kopen. De opbrengst van deze verloting komt ten goede aan de vereniging.

Een lot kost slechts € 0,50
De hoofdprijs is een WAARDEBON à € 100,--

Daarnaast zijn veel andere, mooie prijzen te winnen waaronder waardebonnen, een accuschroefmachine, een tafelezel met toebehoren voor de hobby-schilder, een reiskoffer, taarten, sieraden, enz.

Crescendo is enorm blij met het feit dat veel mensen de vereniging een warm hart toedragen en loten kopen. We hopen dat ook in 2020 de voorraad loten uitverkocht zal raken!

Op zaterdagmiddag 4 april om 17.00 uur vindt de trekking van de winnende lotnummers plaats in het verenigingsgebouw "Pro Musica", Fermanplantsoen 1 in Muiden. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Wilt u Crescendo steunen en meedoen aan onze loterij?Crescendo’s Boeken- en Rommelmarkt, 4 april 2020

Voor de 5e keer organiseren wij de jaarlijkse Boeken- en Rommelmarkt in ons eigen verenigingsgebouw “Pro Musica”. Onze verenigingsleden hebben weer véél attributen verzameld: boeken en allerlei andere, leuke en praktische dingen. Ook is er ‘home-made’ lekkers te koop, waarvan gesmuld kan worden.

Graag bieden wij onze spullen te koop aan. Natuurlijk voor een “klein prijsje”, en met de hoop dat alle opbrengsten bij elkaar weer een positieve injectie voor de clubkas mogen worden.

Komt u rondsnuffelen en misschien ook iets kopen? Er is vast ook iets van úw gading bij!

Zaterdag 4 april 2020
van 12.00-16.00 uur
in “Pro Musica”
Fermanplantsoen 1, Muiden

De deuren van ons gebouw staan deze zaterdagmiddag wijd voor u open!

Foto's van de Boeken- en Rommelmarkt van vorig jaar kunt u hier terugzien; klik: hierBenefietconcert 'Crescendo - with Friends', 28 maart 2020

Op zaterdagavond 28 maart geeft het orkest van Crescendo Muiden haar jaarlijkse Benefietconcert dat samen met de Activiteitencommissie van de Grote Kerk wordt georganiseerd.

Het goede doel voor dit jaar is: Stichting Make a Wish

Na het succes van de afgelopen twee jaar wordt er ook dit jaar opgetreden met verschillende artiesten die zich de afgelopen maanden hebben opgeven.

Een aantal van hen treedt op onder begeleiding van het orkest van Crescendo, maar het orkest speelt zelf ook een aantal muziekstukken.

Dit levert gegarandeerd weer een zeer gevarieerd programma op.

Vorig jaar was het een succesvolle avond met veel publiek en veel positieve reacties na afloop, maar ook de opbrengst was een groot succes. Iets dat we dit jaar uiteraard hopen te kunnen verbeteren.

U bent van harte welkom op 28 maart,
Locatie Grote Kerk, Muiden

De kerk is open vanaf 19:30, start concert 20:00

Toegang is slechts €5,00Crescendo wint Muider Roemerprijs, 19 jnauari 2020

Bij de nieuwjaarsreceptie van de Stadsraad in de Kazerne in Muiden op 18 januari, heeft Crescendo de Muider Roemer prijs in ontvangst mogen nemen uit handen van burgemeester Ter Heegde.

De Muider Roemer is een vrijwilligersprijs van de Gemeente Gooise Meren voor de kern Muiden en wordt uitgereikt aan personen, groepen van personen of organisaties (verenigingen, stichtingen, etc.), die zich gedurende langere tijd op vrijwillige basis bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Muidense gemeenschap. Zij hebben een positieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid, aan (de bevordering van) ontmoeting en gesprek, sport en recreatie, kunst en cultuur en/of milieu en natuur

En dit jaar zijn wij dat dus geworden.

De prijs ging naar Crescendo vanwege onze muzikale bijdragen aan Muiden, zoals bv bij de Aubade, Dodenherdenking en het jaarlijkse Benefietconcert. Maar ook vanwege het aanbieden en toegankelijk houden van onze muzieklessen.

De prijs bestaat uit een mooi beeldje en een hele grote wisselbokaal. En natuurlijk heel veel eer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Schijnwerpers voorgaande jaren

archief: in de schijnwerper 2019
archief: in de schijnwerper 2018
archief: in de schijnwerper 2017
archief: in de schijnwerper 2016
archief: in de schijnwerper 2015
archief: in de schijnwerper 2014
archief: in de schijnwerper 2013
archief: in de schijnwerper 2012
archief: in de schijnwerper 2011
archief: in de schijnwerper 2010
archief: in de schijnwerper 2009
archief: in de schijnwerper 2008
archief: in de schijnwerper 2007
archief: in de schijnwerper 2006
archief: in de schijnwerper 2005
archief: in de schijnwerper 2004